Παρακαλούνται οι ομιλητές της διημερίδας να ακολουθήσουν τις κατωτέρω υποδείξεις:

1. Οι εισηγήσεις που υποβάλλονται θα αποστέλλονται σε μορφή αρχείου word, ως συνημμένα, ηλεκτρονικώς στην επιτροπή κειμένων της Φροϋδικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος.

2. Τα κείμενα μπορούν να αποσταλούν στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

3. Το κείμενο της εισήγησης που υποβάλλεται στην επιτροπή
α) δεν θα πρέπει να έχει δημοσιευθεί προηγουμένως.
β) δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 2.000 λέξεις.
γ) ει δυνατόν, να συνοδεύεται από ένα εισαγωγικό περιληπτικό σημείωμα, μέχρι 250 λέξεις το πολύ, όπου θα αναφέρονται επιγραμματικά οι βασικές έννοιες της εργασίας και μια σύνοψη του περιεχομένου.
δ) Σε περίπτωση που υπάρχουν παραθέματα από τα αρχαία ελληνικά κείμενα, καλό είναι να προτιμηθεί η πολυτονική γραμματοσειρά Palatino Linotype.
ε) Οι παραπομπές θα γίνονται στο τέλος της κάθε σελίδας της εισήγησης (γραμματοσειρά Times New Roman, μέγεθος 12, διάστιχο μονό) και θα έχουν την εξής μορφή.
Βιβλίο: Jacques Lacan,Το Σεμινάριο, βιβλίο ΧΙ, Οι τέσσερις θεμελιακές έννοιες της ψυχανάλυσης, μτφρ.Ανδρομάχη Σκαρπαλέζου, Κέδρος,Αθήνα,1982,κεφ.ΙΓ’,σ.236. Jacques Lacan, Seminaire Livre XXI, Les Non Dupes Errent, Paris, Association freudienne internationale, 2001, Lecon 15, 11 Juin 1974.

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ:
Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23102310004, 6942576294.